با سلام
دوست عزیز چنانچه از پشتیبانی آواژنگ رضایت دارید . لطفا نظر خودتون رو در تاپیک زیر اعلام کنید .با تشکر
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
Avajang e-Support
با سلام
دوست عزیز چنانچه از پشتیبانی آواژنگ رضایت دارید . لطفا نظر خودتون رو در تاپیک زیر اعلام کنید .با تشکر
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
SajjadKhati (01-11-14)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا قبلا هم گفتم گلپسر . من تا حالا نشد که قطعه ای از سرویس های آواژنگ رو به گارانتی بفرستم . یه دلیلش اینه که گیگابایت یکی از برترین کیفیت ها رو داره و آواژنگ هم انگار رو کیفیت تاکید میکنه و من تا حالا خدمات پس از فروش آواژنگ رو تجربه نکردم
Avajang e-Support
دوست گرامی این قسمت انجمن هم پشتیبانی آنلاین خدمات آواژنگ هست . این بخش انجمن شهر سخت افزار زیر نظر گارانتی آواژنگ اداره میشود .لطفا در صورت برطرف شدن مشکل در تاپیک که در بالا قرار داده شده ثبت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (01-11-14), SajjadKhati (01-11-14)
والا پین داشت جامپرش اما اون چیزی که به پین وصل باشه رو نداشت
ینی اون قطعه آبی هه که وصل میشه به پین های جامپر رو نداشت و مجبور شدم از این روش برم
ممنون اوستا امید
AMD>INTEL (01-11-14)
ممنون اوستا Avajang (اسمتو نمیدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
الان مشکل نشناختن کیبرد و درآوردن باتری بایوس و چیزی که کلا به گارانتی نرفت ، چه ربطی به گارانتی اش داره؟
مشکلم برطرف شد اما گارانتی نرفت و وقتی گارانتی نرفت ، من ذهنیت ای از گارانتی آواژنگ ندارم که
ینی من الان دقیق برم اونجا چی بنویسم و بگم از آواژنگ؟
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 01-11-14 انجام شده است
Avajang (01-11-14)
Avajang e-Support
بحث گارانتی نیست دوست گرامی . بحث پاسخگویی به سوالات شما در این انجمن هست . اون تاپیک هم به خاطر همین هست . که میزان رضایت شما نسبت به پاسخگویی در این انجمن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (01-11-14)
|
|
فقط نمیدونم چرا مادربرد اطلاعاتش اتوماتیک تغییر کرد . این جور که ملومه فامیلم دس نزد و کار کردن با باوس رو بلد نیست اصلا
همه چی درس بود و کابل دیتا ساتای رایتر رو که کشید بدش این طور شد
آها
از این لحاظ؟
من فک کردم هر کی کالاش بره گارانتی و تجربه ای از خدماتش پیدا کرد باید بنویسه
باشه الان مینویسم
راستی یه سئوال هم درباره ساتا اکسپرس دارم تو تاپیکشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks